Contact

050 61 59 60

info@surfersparadise.be

http://www.surfersparadise.be

Locatie

Strand Surfers Paradise/ Appelzakstraat /
8300 Knokke-Heist

Sporttak(ken)

afbeelding groep

Surfers Paradise

Over ons

Ervaar vakantiegevoel en surfvibes op een unieke locatie in ons Californian clubhouse, gelegen vlakbij natuurreservaat Het Zwin in Knokke-Heist. Een volledig uitgerust clubhuis met beachbar, terras & lounge, hangmatten en nieuwe berging met ruime kleedkamers & douches. Vind je passie in onze grote waaier aan sportactiviteiten met topmateriaal: golfsurfen, windsurfen, kitesurfen, foilsurfen, wingfoilen, e-foilen, stand-up paddle boarden, speedsailen, ocean kayaking, zeeraften, beachvolley, hamboarding, skaten, eskaten, onewheels ... Elke dag open van april t.e.m. september


Surfers Paradise, a way of living close to the Ocean !


Ons doel: De passie voor watersporten doorgeven aan iedereen en een club runnen die openstaat voor jong en oud. Zonder onderscheid van kleur, taal of stand. Wij willen allen aanzetten om op een toffe, vriendschappelijke en sfeervolle manier zoveel mogelijk aan sport te doen. Dit alles ten midden van zee, zon en strand.


Onze werking heeft als visie om iedereen van elk niveau een zo verfijnd mogelijke watersportopleiding aan te bieden met de middelen die ter beschikking zijn. Bovendien moet dit gebeuren in een aangename sfeer.

Verfijnd betekent dus dat er voor elk facet van de werking wordt gestreefd naar topkwaliteit. Overigens moet iedereen, zowel onze trainers als surfers als vaste medewerkers als jobstudenten als vrijwilligers, overtuigd zijn of worden dat die kwaliteit de enige weg is naar een duurzame succesvolle werking.


Het groepsgevoel staat centraal en er moet hier constant aan gewerkt worden opdat elk lid van de werking zich betrokken voelt bij het geheel en dus niet alleen bij eigen ploeg, familie, bedrijf, kamp of groep.


Watersporten staat voor plezier en een unieke levensstijl. Maar die sporten eisen ook inzet en het respecteren en naleven van afspraken en regels. Het is zeker niet de bedoeling dat dit het amusement in de weg staat. Watersporten blijft genieten als iedereen zijn steentje bijdraagt om een goede sfeer te bekomen.

Lid worden?

Ontdek alle voordelen van een lidmaatschap: Als lid van Surfers en Lakeside Paradise maak je deel uit van twee clubs die staan voor goeie sfeer, vakantiegevoel en alle mogelijke watersporten aan de Belgische kust. Als lid ben je belangrijk! Je helpt hierbij aan de groei van de club, de sport en “feel good” op het strand en aan het Duinenwatermeer. Voordelen Surfers Paradise: Eigen Watersport reddingsdienst tijdens openingsuren Ledenservice op en van het water, lid: free rescue / niet lid: verplicht lid maken Mogelijkheid aankoop boardriderskaart (ongelimiteerd gebruik surf/skate/skim en boogieboards + wetsuit) Wedstrijdlicentie nationale wedstrijden via wwsv Eigen barrekening met 10% korting – eigen barlijn voor leden Exclusieve toegang tot het lounge terras (rookvrij) Gratis toiletten dmv gebruik sleutel Gratis shuttledienst voor materiaal via Appelzakstraat Gebruik volleybal en beachballterreinen Gratis gebruik strandstoelen / windschermen / ligzakken Gebruik maken van Whatsapp voor surfalert

https://www.surfersparadise.be/lidmaatschap/

Contact

050 61 59 60

info@surfersparadise.be

http://www.surfersparadise.be

Locatie

Strand Surfers Paradise/ Appelzakstraat /
8300 Knokke-Heist

Sporttak(ken)